Mentsd meg a gyümölcsöt!

Az egész napos lekvárfőzős procedúra ideje lejárt! Gyorsítsd fel te is a befőzés időtartamát és csatlakozz a "Mentsd meg a gyümölcsöt" mozgalomhoz! (x)

Mentsd meg Te is a gyümölcsöt!

Az idei gyümölcsszezonban az Ed.Haas Hungaria Kft. ezzel a szlogennel buzdítja a befőzni vágyókat, hogy igenis a lehető legtöbb zamatot zárják be a lekvárosüvegbe.

Talán még mindig van, aki nem tudja, hogy az egész napos lekvár főzés ideje lejárt; és nem azért, mert már nem divat! A Haas Quittin zselésítő befőzőszerekkel a lekvár gyorsan elkészíthető, így nem csak igazán gyümölcsös, hanem vitamindúsabb is maradhat a lekvárod! Ráadásul, a Haas Quittin zselésítőszereknek hála, bátran spórolhatsz a cukron, aminek az egészséged is örül! Csatlakozz Te is a Haas Mentsd meg a gyümölcsöt mozgalmához, hogy a Te lekvárod is extra-gyümölcsös lehessen!

Használj Haas Quittint a lekvárkészítéshez, így nem csak a töredékére csökkentheted a befőzéssel eltöltött időt, hanem a mennyei gyümölcsösség is ott marad a lekvárodban, hiszen akár 5-10 perc főzés után máris kimenekítheted a legfontosabb alapanyagot a lábasból – hiszen a gyümölcstől finom a jó lekvár! (x)

Még több Haas lekváros torta receptet itt találsz.

Tudj meg még többet a Haas termékeiről és a mozgalomról itt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek