Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lehet, hogy mégis megmenekülnek a reklámújságok?

Mégsem terjesztik be a kiskereskedelmi törvény módosítását, ami többek közt az ingyenes reklámújságok terjesztését is ellehetetlenítette volna.

Az Origo értesülései szerint a kormány még a parlament elé sem terjeszti majd be a tervezett kereskedelmi törvénymódosítást, ami alapján évi 20 milliárd forintot szedett volna be az áruházaktól a parkolásért, megszabta volna a reklámra fordítható keretet, és megszüntette volna az akciókról szóló reklámújságokat is – írja a napi.hu.

A várható törvénymódosításról tegnap itt írtunk.

Az okok között szerepel, hogy nem akarnak új adókat kiszabni, márpedig az úgynevezett „ellátás biztonsági hozzájárulásnak” nevezett tétel köztehernek minősült volna – ez egyébként az ötezer főnél kisebb települések – feltehetően élelmiszert árusító – kisboltjait segítette volna.

A meghátrálás fő oka pedig, hogy az új szabályozások nemcsak a külföldi, de a magyar tulajdonú áruházakat is hátrányosan érintenék, és leginkább a kisboltokra lennének kedvezőtlen hatással, mivel a láncokat közvetve új munkaerő felvételére köteleznék, akik várhatóan a kisboltoktól csábítanák el az ott dolgozókat.

...ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

cumpus
cumpus Thu, 2017-04-20 14:17

Ez a nosalty is egyre vackabb. Mindenféle gagyi recepttel van tele, meg hülye álhírekkel.