Lehet, hogy láttatok már faragott gyümölcsöket, de ez a 14 japán csoda sokkal szebb!

Csodaszép, lélegzetelállító, különleges, egyedi, finom, csipkeszerű - ezek jutottak róluk eszembe.

Gaku, a japán művész nem sokat hezitál, konkrétan késsel hímez sárkányt egy banánba, ha arról van szó. Vagy simán kicsipkéz egy almát az utolsó centiig, esetleg végigfarag egy répát, de úgy, hogy szem nem marad szárazon.Külön érdekesség, hogy előszeretettel használ klasszikus japán mintákat, például az úgynevezett asanohanevezetű virágmotívumot, amit a japán művészetben (és például a kimonokon is) gyakorta megtalálunk.

Instagramképeit itt találjátok.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Ezeket olvastad már?

via sobadsogood

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek