Legjobbak között az Aldi és Lidl termékei

Az Aldi hét saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, de a Lidl és Spar is zsebelt be elismerést.

Idén hetedik alkalommal adták át az Év Terméke elismeréseket, a magyar fogyasztók 21 kategóriában értékelték a termékeket. A díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként - írja a Napi.huaz MTI-ra hivatkozva.

Tizenkét díjat élelmiszerboltok vittek el

Az ALDI a Lidl és a SPAR elsősorban vegán, vegetáriánus, bio, vagy mentes termékeikkel nyertek elismerést. A trendek azt mutatják, hogy a magyaroknak egyre fontosabb az egészséges étkezés.

A nyertesek:

ALDI:

  • bio juh- és kecskesajt,
  • bio vegán mandulaital,
  • Kokárdás márkanevű tejtermék-család és gyümölcsjoghurt termékcsalád,
  • Aldi laktózmentes termékcsalád,
  • ALDI teljes kiőrlésű rozsos bucija, illetve sokmagvas rusztikus baguette,
  • ALDI Focaccia Grande.

Lidl:

  • Chef Select magyaros készételek és Chef Select nemzetközi készételek termékcsalád,
  • Alesto hántolt pörkölt chilis napraforgómag
  • Freeway Up Winter Edition energiaital
  • saját márkás Pilos Jumbo túródesszertje is megkapta az Év terméke elismerést.

SPAR:

  • Veggie by Neni termékcsaláda növényi szendvicskrém kategóriában.

Év Terméke Díjat kapott még aSzafi Free termékcsalád a gluténmentes alapanyagok között, a Dr.Oetker Vitalis Zabkása termékcsaládja, a Hajdú Üveges Krémsajt terméke, a Rama Classic csészés margarin, a kávéitalok között a Mizo Coffee Selection termékcsalád, a tápszer kategóriában a Milupa Lactofidus tápszerei.

Az emésztést elősegítő gyógyszerek között a Dipankrin Optimum lett a nyertes.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!