A legjobb egyszerű és laktató reggelik

Reggelizz úgy, mint egy király! Ne állj sokáig a konyhában, inkább a terítésre és a közös étkezésre hagyj több időt, mutatjuk, hogyan csináld!

A reggeli a legfontosabb étkezés! Főleg nyáron gondolj erre az igaz mondásra, amikor napközben elég egy szelet sült hús vagy zöldség és egy saláta, vacsorára pedig valami könnyű szendvicsrém a pirítósodra. A nagy melegben nem jó a sok nehéz és megterhelő étel a gyomrod számára. Íme 25 reggelivariáció, külön-külön és kombinációban is tökéletesek. Ezekért érdemes felkelni - jobban indul a napod, energikusabb leszel a munkában, és pihentetően alszol majd!

  1. 1.

    "Bóka bácsi" omlettje -Omlett 8.

  2. 2.

    "Nagyoncsokis" muffin

  3. 3.

    "Vad talján" hidegtál

  4. 4.

    10 perces cukormentes házi müzliszelet

  5. 5.

    4 perces omlett bagettbe töltve

  6. 6.

    Bajor tízórai

  7. 7.

    5 perces reggeli

  8. 8.

    Áfonya-szeder turmix

  9. 9.

    Áfonyás-almás zabkása

  10. 10.

    Agglegény rántotta iDea konyhájából

  11. 11.

    Ajókás májpástétom

  12. 12.

    5 perces nutellás croissant

  13. 13.

    Almás kosárkák

  14. 14.

    Almás-kókuszos zabkása

  15. 15.

    Almás-sajtos quesadilla chorizoval

  16. 16.

    Almás-tejfölös amerikai palacsinta

  17. 17.

    Almaecetes-joghurtos zöldsaláta

  18. 18.

    Angol ham and eggs sült babbal

  19. 19.

    Angol muffin tükörtojással és ropogós szalonnával

  20. 20.

    Aszalt paradicsomos-feta salsás omlett

  21. 21.

    Aszalt paradicsomos túrókrém

  22. 22.

    Avokádó-cottagecheese mártogató

  23. 23.

    Avokádós toast buggyantott tojással

  24. 24.

    Baconös frittata muffinformában

  25. 25.

    Az örök fiatalság itala

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek