A legfinomabb töltött tojások

Egy igazán kreatív fogás a húsvéti asztalon: a töltött tojás. 23+1 tippünk van, válogass kedvedre!

Új ízekkel való kísérletezés, családunk vagy barátaink lenyűgözése - egyre megy, hogy miért döntünk úgy, hogy a töltött tojásnak helye van a húsvéti asztalon. Akkor is, ha egy egész hidegtálat építünk, és akkor is, ha a töltött tojások játsszák a főszerepet. Összeállításunkban arra törekedtünk, hogy az elegánstól a mókásig mindenki megtalálja a kedvére valót - ha téged is fölcsigáztunk, készíts el akár többet is, meglátod, igazán fel fogják dobni az ünnepi asztalt.

  1. 1.

    Céklás töltött tojás

  2. 2.

    Töltött tojás salátával

  3. 3.

    Húsvéti piros töltött tojás

  4. 4.

    Tonhalas töltött tojás Helgától

  5. 5.

    Töltött tojás Fahéj konyhájából

  6. 6.

    Retekfüles tojásegerek

  7. 7.

    Csípős töltött tojás

  8. 8.

    Avokádós töltött tojás

  9. 9.

    Kapribogyós kaszinótojás

  10. 10.

    Zöldfűszeres-sajtkrémes töltött tojás

  11. 11.

    Franciás töltött tojás

  12. 12.

    Töltött tojáscsibék

  13. 13.

    Töltött tojás Gréti konyhájából

  14. 14.

    Töltött tojás

  15. 15.

    Sült töltött tojás

  16. 16.

    Színpompás tojások

  17. 17.

    Rukkolakrémmel töltött tojás

  18. 18.

    Kolbászos krémmel töltött tojás kakukkfűvel

  19. 19.

    Lazackrémes töltött tojás

  20. 20.

    Casino tojás alaprecept és változatai

  21. 21.

    Tojás mustármártásban

  22. 22.

    Orosz töltött tojás

  23. 23.

    Sonkás-tormás töltött tojás

  24. 24.

    Strasbourgi tojás Lizinkától

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek