Köszöntsük a márciust 16 harsogóan friss zöldséges egytálétellel!

Csalhatatlanul közeledik a tavasz, a piacon egyre több idényzöldség lelhető fel. Hamvazószerdára való tekintettel húsmentes fogásokat is válogattunk.

  1. 1.

    Zöldséges halas bulgur

  2. 2.

    Csőben sült karfiol és brokkoli

  3. 3.

    Grillezett mozzarella zöldségekkel

  4. 4.

    Színes zöldséges barnarizs

  5. 5.

    Spenótos édesburgonyás ragu mogyoróvajjal

  6. 6.

    Tavaszi rizs vicsys konyhájából

  7. 7.

    Zöldségragu citromos quinoával kókusztejjel

  8. 8.

    Sütőben sült “kerti álom” rizs

  9. 9.

    Mozzarellás sült rizs

  10. 10.

    Céklás zöldségek hajdinával

  11. 11.

    Ludaskása

  12. 12.

    Gombás rakott brokkoli bűntudat nélkül

  13. 13.

    Csőben sült besameles brokkoli és karfiol

  14. 14.

    Tavaszi rakottas

  15. 15.

    Zöldséges kuszkusz

  16. 16.

    Zöldséges-gombás töltelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek