Vannak olyan sóskosárka-receptek, melyek elkészítése – főleg, ha a tésztáját még külön be kell házilag gyúrni – több időt vesz igénybe, de legtöbbjük pofonegyszerűen kisüthető. Reggelire, délután uzsonnára vagy akár vacsi helyett is nagyszerű elrágcsálni egy zöldséges, húsos vagy éppen vegyes töltelékű finomságot. És ami a legjobb az egészben, hogy akár előző este megcsinálhatod, így másnap reggelre későbbre húzhatod a vekkert.
Válaszd ki a holnapi reggelid!
Még több falatkareceptet itt találsz!
Ezeket olvastad már?
Fogadjunk, hogy ezt a 4 dolgot még sose csináltad egy...
Szerintünk ezt a 4 dolgot még tényleg nem csináltad gémkapoccsal - és annyira kreatívak és praktikusak, hogy ezentúl használni fogod mind!
Brecz Judit17 kép, amit a főzni nem tudók rögtön megértenek
Tudsz főzni? Nem? Sebaj, ők sem tudnak!
Brecz Judit12 kedvenc burgonyaköreted újragondolva - fél órán belül
A burgonya szótól mindig összefut a nyál a szánkban - főleg ha végre kicsit különlegesebb köreteket is készítünk belőle, vagy némileg megvariáljuk a megszokott kedvenceket!
NosaltyMegkerülhetetlenné tennék a spanyolok a tapasukat
A szellemi kulturális örökség részévé tenné Spanyolország a tapast, ami gasztronómiájuk egyik sajátossága.
Nosalty