Kisorsoltuk a Barilla-játék nyerteseit!

Véget ért a Barilla Facebook-játéka, és rengeteg értékes nyeremény talált gazdára. Nézd meg, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

Köszönjük, hogy ennyien játszottatok a Barilla alkalmazásával, amelyből megtudhattátok, hogymelyik tésztát milyen szósszal szeretik az olaszok. Gratulálunk minden nyertesnek!

A legjobb tészta és szósz párosok

Ha nem vagy benne biztos, hogy te szerepelsz a listán, figyeld az email-fiókodat, ott is értesítünk minden szerencsést a részletekkel!

Íme, a nyertesek:

A fődíj, apiros KitchenAidnyertese:

  • Krupánszki Enikő (Tatabánya)

1 db olasz főzőkurzust nyert 2 fő részére:

  • Erdős Enikő

1 db opera VIP-jegyet nyert 2 fő részére:

  • Komlós Angéla

1-1 dbBarilla termékcsomagot nyert:

  • Bartók Barbara
  • Ármányné Varga Anett
  • Ofella Nikolett
  • Kaufmann Alexandra
  • Fódi Kitti Katalin
  • Holczer Krisztina
  • Szalisznyó Szilvia
  • Szalay Réka
  • Rothné Török Emese
  • Berend Sára

​1-1 db olasz szakácskönyvet nyert:

  • Sásdi Zsófia
  • Dömötörné Pálfi Csilla
  • Nagy Imréné
  • Balázs Adrienn
  • Czinszky Kriszta
  • Szabados Anikó Renáta
  • Vona István
  • Laczi Orsolya
  • Angerer Gabriela
  • Tisztartó Karola

A nyerteseket e-mailben is értesítjük!

Barilla receptekért kattints

Aktuális játékainkat itt találod

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek