Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kirúgták a séfet, aki titokban húst csempészett a vegánok ételeibe

Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy az étterem séfje, ahol enni szoktál, szeret titokban húst csempészni a vegán vendégek ételeibe? Kirúgatnád? Itt is ez történt.

Egy angol hotel éttermének séfje, Alex Lambert nem járt jól azzal, hogy dühből "bevallotta" bűnét: titokban imád vegán vendégei ételeibe egy kis húst csempészni.

Az egész egy instagramos kommentharccal kezdődött, amiben is Alex összeszólalkozott egy vegán hölggyel, akinek azt mondta, a vegánok úgyis kisebbségben vannak, és ő imád titokban húst csempészni az ételeikbe. Itt megindult a lavina, ami a séf kirúgatásával végződött.

A The Telegraph-nak Lambert viszont azt nyilatkozta, az egész egy régi vegánvicces posztjával indult:

"Honnan tudod valakiről, hogy vegán? Onnan, hogy egyből az orrod alá dörgöli."  

A harcias vegán hölgy reakciója erre az volt, hogy reméli, Lambert szívrohamot kap, és hogy ő maga lesz felelős saját lánya haláláért, ha engedi, hogy húst egyen.

A srácnál itt gurult el a gyógyszer, és ekkor nyilatkozta azt - pusztán dühből - , hogy titokban úgyis állati eredetű dolgokat szokott főzni a gyanútlan vegánok ételeibe.  

A hotel management-je próbálta kimagyarázni az ügyet, mondván, a séf csupán indulatból mondta, amit mondott, és a szégyenletes tettre sose került sor valójában, de a felháborodás akkora lett, hogy végül elbocsájtották állásából.

A hotel pedig a napokban új vegán ételekkel rukkolt elő...

Vajon mi az igazság?

Ezt láttad már?

21 agyament élelmiszerfotó a közértből - nézd meg őket!

cikk: grubstreet, fotó: flickr/Beau Lebens

Szólj hozzá!

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

somitimi
somitimi Wed, 2016-07-20 01:16

Hogy a fenébe jön ide az, hogy hogy néz ki?!?!?! Angliában élek, a szomszédom is hasonlóan néz ki, napi 12-14 órát dolgozik... az hogy mit mondott és mi lett a következmény az tök jogos, bár a nő is rohadjon el hogy ilyet kíván egy gyereknek. Már ha az egész sztori igaz egyáltalán...

Viv
Viv Tue, 2016-07-19 23:09

Én eszem mindent, de tiszteletben tartok minden más szokást is. Még ha csak divatból mellőzi is valaki a húst, akkor is kutya kötelessége a többinek ezt tiszteletben tartani. Mi van azokkal, akik egészségügyi gondok miatt vannak ilyen étrenden? Erre is gondolni kell. Vannak elég durva allergiák is, ilyen alapon teleszórhatnák a mogyoróallergiás ételét is a számára életveszélyes anyaggal? A kirúgás helyes lépés volt, még akkor is ha egy tuskó nővel beszélt a srác. Nem a többiekkel kell kicseszni pár ilyen ember miatt.

PillangoButterfly
PillangoButterfly Thu, 2016-11-24 15:20

Az a baj a vegánokkal, hogy kurvára nem tartják tiszteletben, hogy mi - normál étkezésűek - szeretnénk maradni a vegyes táplálkozásnál, és már ott tartok, hogy nem csak vendégségbe nem hívom át az embert, hanem, kerülöm, mint egy leprást, mert állandóan előadást tart a vegánságról, meg beszólogat, stb. Olyanok, mint a szektások, azt hiszik ők valakik. Én tartsam tiszteletben, hogy vega? Ne jöjjön a közelembe, akkor.

Mytzee
Mytzee Tue, 2016-07-19 20:57

Sajnos a vendégek nem látják, hogy a konyhán kik vannak... Én sem bíznék meg benne!
Az angol fiatalok fele így néz ki. Az a csoda, hogy egyáltalán hajlandó volt dolgozni, mert az is közismert tény, hogy a fiataloknak mostanában ez nem nagyon akaródzik! Ha meg muszáj dolgoznia, akkor simán elhiszem, hogy állati eredetű ételösszetevőket kever a vegán ételekbe. Igenis, rúgják ki, ha még annyi kis alázatosság sincsen benne a munkája és a vendégek iránt, hogy képes szájkaratézni egy ilyen témában. Mindenkinek joga van úgy táplálkozni, ahogy akar! (Bár a vegán hozzászóló stílusa is hagy kivetnivalót, hisz ő sem tiszteli a húsevők véleményét...)
Röviden pedig csak annyit mondok: Jól is tették, hogy kirúgták ezt az idiótát!

Mytzee
Mytzee Tue, 2016-07-19 20:59

...Valamint annyit szeretnék még elmondani, hogy kb. egy hete ez az első cikk, amit el tudtam olvasni anélkül, hogy 23-szor töltődött volna be az oldal!

libaláb
libaláb Tue, 2016-07-19 08:26

Ki ne bízna meg egy ilyen karikafülűben? Süt róla a kifinomultság.