Ketchup és mustár természetesen!

Az asztal körül jobb, ha minden természetes! Ezért kedvenc Univer ízeid mostantól e-számmentesen is elérhetők. (x)

Keresd a boltokban a 100%-ban természetes alapanyagokból készült, zöld, "E-számmentes" jelzéssel ellátott Univer ketchupokat és mustárokat, melyek íze pont olyan finom, ahogy megszoktad!

Az E-számok az Európai Unióban engedélyezett élelmiszer-adalékanyagok kódjai. Az Univer Product Zrt. fogyasztóinak visszajelzése alapján megfogalmazódott az az egyértelmű igény, hogy a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett a cég olyan termékeket fejlesszen, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékanyagokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

Ezeket olvastad már?

Ezen fogyasztói igény mentén az Univer 2015. tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a fenti követelményeknek, azaz a teljes E-számmentességnek tökéletesen megfelelnek, mindamellett megőrzik az ételízesítők közkedvelt ízeit.

Az új fejlesztésű E-számmentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés alapján a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy kedvenc mustárjuk és ketchupjuk mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Az Univer Product Zrt. elkötelezett abban, hogy a jövőben az e-számmentes termékek körét szélesítse. (x)

Tudj meg többet az Univer E-számmentes termékeiről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek