KEDDI menünk: zöldséges leves, krémes főzelék, almás puffancs

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma megint a böjtölő, húst (most) nem fogyasztó, esetleg vegetáriánus olvasóinknak kedvezünk. De nem maradtok éhen!

LEVES

Sajtos gombaleves

Recept itt!

Még több gombaleves itt!

FŐÉTEL

Vajas répafőzelék

Recept itt!

Még több főzelék itt!

SÜTEMÉNY

Almás puffancs

Recept itt!

Még több fánkféle itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek