Karácsonyi menüajánlatunk - mai összeállításunkban biztosan nem csalódtok

Minden évben bizonytalan vagy az ünnepi menüsort illetően? Segítünk! Rendhagyó, karácsonyi kiadású, "Mit főzzek ma" válogatásunk következik.

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma édeskömény-krémlevest hoztunk sült pisztránggal és flódnival.

LEVES

Bazsalikomos borsókrémleves

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Sült pisztráng tejfölös krumplival és kaprimártással

Recept itt!

Még több pisztrángrecept itt!

DESSZERT

Hagyományőrző flódni Katharosz konyhájából

Recept itt!

Még több flódni itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek