Itt van még egy őrület: a tölcséres latte

Felejtsük el az avokádóban felszolgált lattét és az unikornis-frappuccinót, itt egy másik őrület...

Japánban a kulináris élvezetek nem korlátozódnak a tengeri herkentyűkre és a sushira. Itt egy újdonság, amivel valószínűleg az avolattén és unikornis-frappuccinón edződött turistáknak akarnak kedvezni:

Igen, ez az, aminek látszik: egy csokival, cukorral díszített tölcsérben felszolgált kávé. A neten kutatgatva kiderül, hogy a világ számos kávézójában találunk hasonló módon felszolgált kávét, de a kelet-ázsiai szigetországban szinte egy üzletág alakult ki a tölcséres kávéból. Több helyen is lehet kapni a különlegességet, és mindenhol gondosan díszítve kerül az asztalra.

Ti mit szóltok hozzájuk? Innátok őket?

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Mashable.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?