Irtó jópofa nézni, ahogy ezek az olasz tészták készülnek, figyelj!

Igaz, ez egy New York-i tésztaüzem, de olasz módra készítik a jobbnál jobb csúcsminőségű tésztaféléket. Öröm nézni, figyeljétek!

A Sfoglini tésztaüzem csúcsminőségű olasz tésztákat gyárt a New York-i Williamsburgben. Az alapítók fontosnak tartják, hogy a liszt organikus legyen, és helyi malmokból származzon - többféle ízesítést és formát gyártanak, amint azt a videóban is láthatjátok.

Alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják ki a tésztát, így minden táp- és ízanyag bennük marad. Bőségesen ellátják az amerikai felvevőpiacot és a New York-i csúcséttermeket is!

NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!

Ha megkívántad a tésztát...

Ezeket olvastad már?

6 érv a durumtészta mellett

Az olasz életvitel elengedhetetlen kelléke a jó étel. Ez egy szenvedélyes vonzalom az ízek és a színpompás életstílus iránt. Tudd meg, miért jó durumtésztát fogyasztani!(x)

Nosalty

cikk;címlapfotó

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek