Ilyen egy hetünk palacsintaként

Fáradt vagy, nincs kedved olvasni? Nézd meg velünk, milyen palacsintából készült állatként képzeli el magát - és minket - a tehetséges cukrász hétfőtől vasárnapig. Cuki!

Ezen a lassú és picit nyomott időjárással is megáldott hosszúhétvégén biztos nincs nagyon kedvetek cikkeket olvasgatni - megértjük. Ezért egy kedves kis videót hoztunk nektek egy rettentő tehetséggel megáldott cukrászról, aki állatformájú palacsintákat készít - minden napra egyet. Tényleg lövésünk sincs, hogy lehet ezt megtanulni, és hogy hogyan tapasztalta ki, milyen formára és mintában fog kisülni megfordítás után a kívánt alakzat. Bámulatos és aranyos egyben!

1. Vasárnap - lusta lajhár

2. Hétfő - morcos macska aka a híres Grumpy Cat

3. Kedd - a hátára fordult teknős (még nem rázódtál bele a hétbe)

4. Szerda - púposteve (a legdolgosabb nap)

5. Csütörtök - dino (már mindennel elbánsz)

6. Péntek - a mindenre elszánt vadmacska (végre péntek, jön a hétvége)

7. Szombat - boldog napszemüveges kutya (vidámság, pihenés, buli)

Jöjjön a végére néhány palacsintarecept is, hátha megkívántátok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek