Így készíts tacót spagettis húsgolyókból!

Oda vagy az olasz húsgolyós-paradicsomos spagettiért? De a mexikói tacót sem veted meg? Mit szólnál a kettő ötvözetéhez, amit te is gyorsan elkészíthetsz otthon?!

Azt már megírtuk nektek, hogy mik lesznek az idei nyár slágerételei a street food konyhákban, ahol számos eddig megszokott gyorsétel vadul be a fúziós konyha oltárán. Valahogy így született meg a húsgolyós-spagettis taco receptje is, ami a népszerű olasz húsgombócos tésztaételt keresztezi a mexikóiak egyik legfontosabb ételével, a tacóval.

És persze nem is akárhogy! A kukorica- vagy búzalisztből készült tortilla helyét itt a spagettitészta veszi át, amibe a húsos töltelékként ezúttal nem bab, guacamole, csilipaprika, csirke- vagy marhahús kerül, hanem az isteni olasz paradicsomos húsgolyók! A legjobb pedig az egészben, hogy szinte pillanatok alatt, otthon is elkészíthető!

Vadulj be, és nézd meg, hogy tudod tartani a lépést a legforróbb kajatrendekkel!

Olvastad már?

10 kaja, amiért ezen a nyáron megőrül a világ!

(via Eater)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk