Hordj kaját a füledben, nyakadon vagy a fejeden!

Divatban a gasztronómia - a szó szoros értelmében is. Egy japán designer már piacra is dobta kiegészítő kollekcióját az olasz tészták, fánkok és reggelik inspirációjából.

Hihetetlen, de már ez is létezik! Persze ez is a japánoktól, akik formáztak már ételekből kisállatfigurákat, 1000 bögre tejeskávéból forgattak reklámfilmet, piacra dobták a vaszabis fogkrémet, brilliáns konyhai kütyükkel és mérhetetlenül szórakoztató szerkentyűkkel is megnevettetek minket.

Láttad már?

Élő adásban gyulladt ki a konyha egy svéd tv reggeli műsorában - VIDEO!

Most egy japán, műanyag ételeket tervező és modellező hölgy, Norihito Hatanaka őrülete hódította meg a gasztroőrülteket, aki megunva az egyszerű ételmakettek készítését, nekivágott a divatvilágnak, és műanyag kajaformáit divatkiegészítőkre pozicionálta.

A gasztroőrületnek pedig nincs határa! Hordj műkajákat magadon kiegészítőként te is, nézd meg a legellenállhatatlanabbakat!

{SZAVAZAS}

(via BoredPanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek