Heti menü: rakd meg a tányérod!

A rakott ételek egyrészt gyorsan elkészülnek, másrészt nem kell hozzájuk sok alapanyag, s akár egy kezdő is bezsebelheti velük az első sikerélményeket. Egy hétre való rakott étel receptjével látunk el!!

További egytálételekért kattints ide >>

Heti menü – 2012. november 19.–november 25.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek