A hét szakácsa: Manuel Calavera

Eheti kiemelt szakácsunk: Manuel nem csak nálunk szakács, polgári foglalkozásként is ezt a hivatást választotta. Nem a szavak, a finom ételek embere!

Már kiskoromban is szerettem sertepertélni, és később is otthonosan mozogtam a konyhában, de valójában később alakult ki bennem a gasztronómia olyan szintű szeretete, hogy elhatározzam: szakács leszek.

Manuel Calavera szakács

Szakmám a hivatásom, megpróbálok maximálisan helyt állni a munkahelyemen, és kiemelkedő odafigyeléssel végezni a munkám.

Lazachabos blini recept

Szeretek kísérletezni, és feszegetni a határokat az ízek terén. Egy szakács elengedhetetlen erénye a kreativitás, az elhivatottság és a maximalizmus.

Ezeket olvastad már?

Ha ez nincs meg, ez csupán egy szakma marad. Viszont kellő céltudatossággal a határ a csillagos ég. Én ezt vallom.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek