Há' normális? Ez a boldog srác egy mekis sültkrumplival teli kádban fürdeti magát

Szereted a mekis sült krumplit? Nagyon? De ennyire, mint ez a srác? Nem hiszem!

Vannak dolgok, amiknek nincs túl sok értelme - nem vagyunk ezek ellen, de mondjuk engem személy szerint a kajapazarlás mindig eléggé fel tud idegesíteni. Előre megkövetem, ha ezt valóban mind megette, illetve ha - annak ellenére, hogy a teste minden pontjához hozzáérhettek a szálak - valaki besegített neki. De nem tartom valószínűleg, hogy ennek a mennyiségnek nagy része végül nem landolt a kukában. Eleve a hideg mekis krumpli rémálom!

Szóval a kérdés adott: MIÉRT?? Ez tényleg hülye:)

Nézzétek, hogy élvezi a krumplifürdőt az önmagára locsolt ketchup-pal együtt:

Ezeket olvastad már?

via unilad

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek