Gyors tészták kánikulára

A tészta nyáron - is - az egyik legjobb megoldás. Gyors, finom, szezonális, és egy nagy adag salátával a legjobb megoldás a kánikulában!

Tésztát az év minden szakában ehetünk, de nekem speciel mindig nyáron esik legjobban. 15 perc alatt elkészül tokkal-vonóval együtt, a rengeteg friss zöldséggel pedig igazán szezonálissá varázsolhatjuk. Tökéletes vacsora ilyen hőségben, mikor leginkább csak gyümölcsöt ennénk. Ha egy nagy adag salátával is kiegészítjük, akkor nemcsak, hogy könnyű, laza, és finom vacsink lesz, de még azt s elmondhatjuk, hogy egészségesen ettünk.

  1. 1.

    Tonhalas tészta 2. - paradicsomos

  2. 2.

    Pasta all'arrabbiata

  3. 3.

    10 perces kínai tészta

  4. 4.

    Cukkinis-paradicsomos tészta Gizi konyhájából

  5. 5.

    Spagetti al lemone

  6. 6.

    Cukkinis carbonara Jamie Olivertől

  7. 7.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  8. 8.

    Borsós-spenótos penne

  9. 9.

    Spagetti alla puttanesca

  10. 10.

    Spenótos-paradicsomos penne

  11. 11.

    Gombás-sóskás tészta újragondolva

  12. 12.

    Citromos-paradicsomos szardíniás tészta

  13. 13.

    Penne zsályás paradicsomszósszal

  14. 14.

    Pikáns ötfűszeres sült tészta

  15. 15.

    Szarvasgombás tagliatelle

  16. 16.

    Paradicsomos spagetti fokhagymás gombával

  17. 17.

    Spagetti fokhagymával olívaolajjal és chili paprikával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek