Granolavaj - hogyan tudtunk eddig élni nélküle?

Mindenféle magból csinálnak manapság kenhető finomságokat: mandula-, mogyoró- és kesudióvaj is van a piacon. És most itt van granolavaj is...Kellett ez nekünk?   

Valószínűleg sokan vannak úgy, hogy a kedvenc reggeli eledelük valójában egy jó, kiadós desszert. Amerikai palacsinta öntettel, egy tejszínhabbal jól megpakolt waffel, egy selymes-krémes smoothie-tál, de egy kis tegnapi sütike is jól csúszik reggelire egy pohár joghurttal vagy friss tejjel. Ha granolavajat kensz a kenyeredre, ez utóbbi finomságra hasonlító ízélményben lehet részed.

A granolavaj aKween & Co.nevű wellnesstermékeket gyártó cég fejlesztette ki. A kenyérre kenhető, palacsintára önthető granolavaj organikus, nem tartalmaz dióféléket, és olyan íze van, mint a zabkása és a mézeskalács keverékének, az állaga pedig a kissé roppanós mandulavajéra emlékeztet.

A terméket sima és kollagénpeptideket is tartalmazó változatban forgalmazzák. Mindkét verzióban van gluténmentes zab, lenmag, olívaolaj, kókuszolaj, juharszirup, só és fűszerek. A kollagénpeptideket nem tartalmazó változat még vegán is.

via thekitchn

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Anthony Bourdain édesanyja egészen furcsa módon állít emléket szeretett fiának

Címlapról ajánljuk

További cikkek