Gordon is pont úgy vág hagymát, mint Te!

Gordon Ramsay láthatólag pont úgy vág hagymát, mint a legtöbben. Nem cifrázza - én például pont így tanultam. De szerintem Ti is :) Nézzétek csak!

Azt várnánk, hogy egy Gordon Ramsay a kisebb konyhai fázisokat is másképp, különlegesebben, profibban végzi, mint egy átlag háziasszony. De nem, van, amiben nem "különb" ő sem, és ez megnyugtató, nem? Van, amit egyszerűen nem lehet jobban csinálni :)

Szokásos: megpucolt hagymafej félbevág, vékonyan bevagdos hosszában a tövig, hogy ne essen szét, aztán vízszintesen középre bevág két emeletet, és mehetnek a kis kockák.

Nézd, és örvendezz, hogy úgy vágsz hagymát, mint Gordon Ramsay!

Nektek van más trükkötök?

Hagymás finomságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek