Főzz és nyerj – lekvár gyorsan, vidáman!

A lekvárkészítés még sosem volt ennyire aktuális és szórakoztató, hála a Koronás Befőzőcukornak. (x)

Lekváros kenyér, barackízes palacsinta, krémes-édes sütemények nagyanyáink házi dzsemjétől túlcsordulva – ugye, hogy neked is összefut a nyál a szádban?

- És mi van akkor, ha nincs időm órákig állni a tűzhely mellett? –kérdezhetnéd, jogosan. Még szerencse, hogy a mai rohanó világban akad egy megbízható társ a konyhában, a Koronás Befőzőcukor, amely jelentősen megkönnyíti – és lerövidíti – a főzés folyamatát. Pár-tízperc, és máris kenyérre kenhető a finomság, amivel másokat is kenyérre kenhetsz, nagyanyáink jól bevált, semmihez sem hasonlítható receptjét, ízeit követve.

Persze, a képzeleted szabadon szárnyalhat, és a klasszikustól eltérő, különleges ízvilággal is hódíthatsz: próbáld ki, milyen lekvár készíthető egzotikus gyümölcsökből, bazsalikommal, rozmaringgal, vagy épp gyömbérrel fűszerezve! Az azenlekvarom.hu weboldalon csaknem 40 féle gyümölcsből készült lekvár receptje között böngészhetsz, és gyorsan meg is valósíthatod őket az elkészítésüket bemutató videók – és a Koronás Befőzőcukor – segítségével. Emellett lehetőséged van egyedi címkéket is tervezni, melyek még hívogatóbbá teszik az elkészült remekműveket. Ha rákattantál a különlegességekre, kattanj rá az azenlekvarom.hu-ra is!

A lekvárkészítés nemcsak a konyhában, de online is jó móka: a Koronás Befőzőcukor Facebook oldalán virtuálisan, szórakoztató játékokban is próbára teheted a kézügyességed és a fantáziád, melyért különféle nyeremények járnak jutalmul. Sőt, már egy Koronás Befőzőcukor megvásárlásával nyerhetsz: készítsd elő a kötényed, és legyen a tiéd egy Skoda Fabia! (x)

Tudj meg többet a Koronás Cukor nyereményjátékáról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek