A finom ételek egyik titka

Éltető elemünk a víz...de nem mindegy, milyet iszunk? Tudtad, hogy ételeid ízét is befolyásolja a felhasznált víz minősége? Most egy igazán tiszta változatot mutatunk! (x)

Készülsz már a hosszú hétvégére? Ilyenkor sokan pihenés helyett a konyhában tevékenykedünk, hogy meglephessük a családot valami finomsággal. Egy jó gulyáslevestől kezdve a tejberizsen át a sütőtökkrémlevesig a víz sok ételünk alapvető alkotóeleme. Ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet használunk az elkészítéshez.

Talán nem is hinnénk, de a víz hatással van az étel ízére. Ha tisztított, szennyeződésektől mentes vizet használunk, akkor igazi ízorgiában lesz részünk, arról nem is beszélve, hogy a vízkő is sok gondot okoz, hiszen Magyarország bizonyos régióiban nagyon kemény a víz, ezáltal könnyen vízkövesedhetnek a háztartási eszközök.

A ClearWater tisztított ballonos vízzel főzött ételek zamatosabbak, és a vízkő okozta problémáktól is megszabadulhatunk. A ClearWater azért kínál jó alternatívát, mert a kiváló, saját kútból nyert fordított ozmózis eljárással saját üzemben előállított, állandó minőségű ballonos vízben optimális mennyiségű az ásványi anyagok aránya. Kisgyermekek is fogyaszthatják, nem tartalmaz sem fizikai, kémiai vagy biológiai szennyeződést.

Szeretnéd kipróbálni?

Kérd a ClearWater 2 hetes próbalehetőségét, mely időszak alatt kötelezettség nélkül fogyaszthatod a ballonos tisztított vizet, és tesztelheted a vízadagoló automatát is. A próbaidőszak alatt díjmentesen kihelyeznek hozzád egy hideg/meleg vagy hideg/szobahőmérsékletű vízadagoló automatát, és ehhez 2 ballon víz is érkezik, melyből az egyik ballont ajándékba kapod.

Tudj meg többet a ClearWater-ről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?