Ezzel várd a locsolókat!

Hétfőn jönnek a locsolók. Valamivel illik őket megkínálni, úgyhogy összeszedtünk a kedvenc pogácsáinkat, hogy legyen miből szemezgetni!

A locsolókat van, aki nagyon várja, van, aki kevésbé. A festett tojás mellett azonban szokás őket megkínálni egy kis itallal és valami harapnivalóval. Az egyik legjobb megoldás talán a pogácsa - gyors, előre elkészíthető, mindenki szereti, és nem utolsó sorban kiváló italkorcsolya. Ami lássuk be, nagy előny, ha a locsolóknak nem mi vagyunk az első állomás...

  1. 1.

    Bögrés vajas pogácsa

  2. 2.

    Töpörtyűs pogácsa Tündér konyhájából

  3. 3.

    Szezámmagos pogácsa Usika konyhájából

  4. 4.

    Kapros-túrós pogácsa ameti konyhájából

  5. 5.

    Káposztás pogácsa 2.

  6. 6.

    Szegedi tepertős pogácsa

  7. 7.

    Medvehagymás chillis-sajtos pogácsa

  8. 8.

    Pogácsa citromosan gyorsan és egyszerűen

  9. 9.

    Medvehagymás pogácsa 2. - burgonyás

  10. 10.

    Joghurtos pogácsa ahogy Edit készíti

  11. 11.

    Tepertős pogácsa szilvalekvárral

  12. 12.

    Medvehagymás pogácsa Emőke konyhájából

  13. 13.

    Cheddar pogácsa

  14. 14.

    Kétsajtos pogácsa

  15. 15.

    Gyors tökmagos pogácsa

  16. 16.

    Burgonyapelyhes kockapogácsa -Krumplis pogácsa 6.

  17. 17.

    Sajtos pogácsa 16.

  18. 18.

    Krumplis pogácsa 4. (hajtogatott)

  19. 19.

    Hajtogatott kolbászos pogácsa

  20. 20.

    Juhtúrós pogácsa Fahéj konyhájából

  21. 21.

    Hidegen kelesztett lilahagymás tönkölypogácsa

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Új séf váltja Széll Tamást a Lidl Konyhában

Lezárult egy meghatározó korszak a Lidl Konyhában, mivel 10 év után a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet. Ezenfelül pedig komoly változások mentek végbe a vállalat nagyköveti csapatában is.

Nosalty

További cikkek