Ezt főzd meg neki!

Holnap nőnap. Bár a virág az általános ilyenkor, biztos nagyon jól esne a kedvesednek, a feleségednek vagy anyukádnak, ha valami finomsággal lepnéd meg. Uraim, fakanalat elő!

Szokás vitatkozni azon, hogy kell-e egyáltalán nőnap. Az előző rendszer terméke, férfinap sincs, teljesen felesleges - általában ilyen kifogással élnek azok, aki szerint nincs értelme külön napotbeiktatni, amikor csak a nőket ünnepeljük. Mindenkinek szíve joga, de csak szólunk, hogy minden hölgynek jólesik a figyelmesség. Egy szál virág is, hát még ha főznek rájuk! Természetesen rengeteg úr remek szakács, de mi most azokra gondoltunk, akik ritkán fordulnak meg a konyhában. Nekik hoztunk 17 könnyű, elronthatatlan fogást, amivel meglephetik közelebbi hölgyismerőseiket!

  1. 1.

    Csirkecsíkok kókuszbundában

  2. 2.

    Rozmaringos sertés szűzpecsenye

  3. 3.

    Thai húsgombócok

  4. 4.

    Mediterrán borsós ragu

  5. 5.

    Tatár beefsteak francia módra

  6. 6.

    Pirított hagymás sült üvegtészta

  7. 7.

    Amerikai sajtos tészta

  8. 8.

    Pasta all'arrabbiata

  9. 9.

    Gnocchi alla romana

  10. 10.

    Cukkinis carbonara Jamie Olivertől

  11. 11.

    Zöld istennő tészta

  12. 12.

    Lazacfilé turmixban készült hollandi mártással

  13. 13.

    Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából

  14. 14.

    Grillezett tintahal fokhagymás tésztával

  15. 15.

    Vöröslencse dahl

  16. 16.

    Zöldfűszeres rakott zöldség

  17. 17.

    Egészben sült fűszerbundás karfiol

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk