Ezeket ették a márciusi ifjak '48-ban

Forradalmi hangulat ide vagy oda, a márciusi ifjaknak ugyanúgy kellett ennie, mint bármikor máskor. Összegyűjtöttük, miket ettek a Pilvaxban, és mik voltak a kedvenceik.

  1. 1.

    Túrós csusza

  2. 2.

    Tiroli máj

  3. 3.

    Jókai bableves (Bableves 12.)

  4. 4.

    Egészben sült omlós csirke

  5. 5.

    Kossuth-kifli

  6. 6.

    Vanília fagylalt 2. - egyszerűen

  7. 7.

    Fűszeres házi kolbász

  8. 8.

    Mama kuglófja

  9. 9.

    Püspökkenyér

  10. 10.

    Tradicionális gulyásleves

  11. 11.

    Sertéspörkölt galuskával Helgától

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek