Ez az a technika, amivel 15 másodperc alatt csomagolhatod be a karácsonyi ajándékokat

A karácsonyi ajándékok becsomagolása egy megosztó művelet. Most azoknak próbálunk újat mutatni, akik kifejezetten szeretnek a meglepetések csomagolásával bíbelődni.

Ezt legfőképp azért jelentjük ki így elöljáróban, mert bár mindenki szeret ajándékokat bontogatni, csomagolni viszont nem. Vannak akik felesleges pénzköltésnek, környezetszennyezésnek és pocsékolásnak tartják a csomagolásokkal való munkát, vannak, akiknek egyszerűen nincs türelmük és megfelelő kézügyességük az esztétikus borítógyártáshoz, és vannak, akik még életükben nem csomagoltak be semmit.

Ha te azon kivételek között vagy, aki nem ajándéktasakokba és dobozokba rejti a meglepetését, vagy számodra öröm és kikapcsolódás az ajándékcsomagolás, akkor a következő videó neked szól!

Már tavaly karácsonykor vírusként terjedt az a videó az interneten, amiben egy japán áruház őrült gyors kézi csomagolástechnikája ment körbe a közösségi oldalakon. Ezt az - állítólag 15 másodperc alatt abszolválható - módszert akkor csak nagyon keveseknek sikerült ellesnie, ezért most lelassítva is megkerestük! Rutinosan begyakorolva egyrészt tényleg rengeteg időtöket mentheti meg, másrészt pedig elég menők lesztek, ha Ti is így kenitek majd az ajándékcsomagolást!

Ez is érdekelhet!

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!