Ez a nő 15 évig csak macaronokat sütött, ez az eredmény

Ez a nő a macaronok megszállottja, 15 évig foglalkozott velük és gyakorolta a sütésüket, hogy elmondhassa, most már valóban ért hozzá.

Az köztudott, hogy macaronokat sütni nem egyszerű feladat - és nem is olcsó, mivel mandulaliszt kell hozzá. Ez a nő pont abban látta meg a fantáziát, hogy bonyolultak, aprólékos, pepecselős munkát igényelnek, és időbe telik, míg azt mondhatod, tudsz macaront sütni. Neki is időbe telt. 15 évbe - írja a boredpanda. Így sikerült:

Szakértő szemek a macarontorony mellett
Gyönyörű ez az eperdíszítés!

Tudtad?

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel ragasztják össze.Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia édesség lett.

Hát ez tényleg aprólékos!

Nézzétek meg ugyanezt videón is, eszünk megáll:

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek