Exkluzív gasztrokaland a Tchibo-val!

Legtöbb elhatározásunk fejben dől el, majd a konyhában folytatódik. Szeretünk enni – sőt, imádunk – , még akkor is, ha az egészségesebb életmód vagy éppen a fogyás a cél. (x)

A Tchibo vadonatúj „Főzzünk valami finomat!” konyhai kollekcióját pontosan ez ihlette: egészséges, modern ételkészítési ötletek, trendi dizájn, természetes anyagok, minden apróságra odafigyelő megoldások – mindez a német márka szigorú minőségi követelményeit, ám mellette a kedvező árakat is szem előtt tartva.

Hogy mindezekről személyesen is meggyőződhessen, egy különleges meglepetést készítettünk elő. 2015. január 27-én (kedd) 17-19 óra között várjuk az ízletes finomságokat kedvelő érdeklődőket a budapesti Aréna Pláza Tchibo üzletében. Az est háziasszonya az egyik legizgalmasabb életmód, a paleolit táplálkozás és fogyókúra szakértője, Posta Renáta.

Miért éppen ő? Mert Reni nemcsak az egészséges, hanem a hedonista életmód nagykövete is Magyarországon – mottója: tartós karcsúság és egészség, de koplalás nélkül, ízekkel, zamattal és frissességgel tele! Mindez a Tchibo új konyhai kollekciójával tökéletes összhangban áll, így ezen az egyedülálló kedd estén Reni segítségével élesben tesztelhetjük a korszerű konyhai megoldásokat: hogyan működnek, és mi mindenben segítik a modern, nagyvárosi mindennapjainkat. Sőt, időtakarékos tippeket és karcsúsító receptötleteket is elleshetünk, és két ínycsiklandozó finomságot kóstolhatunk Reni repertoárjából: aznap este mindenki a vendégünk egy kóstolóra a paleo forrócsokoládéból és a mediterrán paradicsom-krémlevesből is. És ez még nem minden: a Tchibo Facebook-oldalán három héten át nyomon követhetjük a blogger exkluzív gasztrokalandjait a Tchibo konyha világában! (x)

Tudj meg többet a Tchibo-ról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?