Elbűvölő hajkorona a kedvenc tésztáinkból

A tészták csomagolása eddig az élelmiszeripar mostohagyermeke volt. Itt jött képbe egy fiatal moszkvai designer, aki friss megjelenést adott a spagettinek és a szarvacskának.

Az orosz grafikai tervező, Nikita Konkin ügyesen hozott közös nevezőre formákat, ugyanis különböző frizurákat párosított össze népszerű tésztafélékkel. A dobozokban az a közös, hogy egy rajzolt női arc körül csak a frizura sziluettje van kivágva, melyen keresztül láthatóvá válik a tészta, mely a haj textúráját adja. Szerintünk a női vásárlókat már biztosan megfogták ezzel a designnal, de kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is!

Nézd meg ezeket a kreatívan újragondolt tésztacsomagolásokat, és mondd el a véleményed!

Ez is érdekelhet!

Ennyi ételt vehetsz 280 forintért!

{SZAVAZAS}

(via BoredPanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek