Durva állatfajtát dobott ki a bátor pincérlány az étteremből

Mekkora ez a hüllő, elképesztő - és le a kalappal a pincérlány előtt, mi nem mertük volna...

Azért ilyenkor kicsit örülünk, hogy a biztonságos Kárpát-medence óv minket az efféle hatalmas hüllőktől. Az ausztrál étterembe viszont egy hatalmas hüllőféle, vélhetően varánusz tévedt, amit a rátermett, mosolygós pincérhölgy a farkánál fogva rángatott ki a vendégek szeme láttára. Te mit tettél volna a helyében? Mi valószínűleg az asztal tetején álltunk volna remegve. EZT NÉZZÉTEK!

Nem biztos, hogy jó ötlet volt a hölgy részéről...

A komodói varánusz nemcsak a legnagyobb élő hüllő, hanem az egyik legmérgezőbb is egyben, a kígyókéhoz hasonló méregmirigyek vannak a szájában. Az állat a fogaival mély sebeket ejt, amikbe szabadon becsoroghat a méreg a mirigyekből. Az állat időnként embereket is felfal - via.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek