Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Döntsd el Te, melyik közkedvelt Túró Rudi íz térjen vissza ősszel a háromból!

1 millió követője lett a Pöttyös márka Facebook-oldalának, ennek örömére a rajongók visszahozhatnak egy korábbi ízt - a döntés a Te kezedben is van! Melyik legyen a 3 közül?

A klasszikus márkaoldallal rendelkező hazai brandek közül elsőként a Pöttyös érte el az 1 milliós rajongótábort a hivatalos Facebook oldalán. A rekordot is együtt szeretnék megünnepelni a követőikkel, ezért egyedülálló módon a Pöttyös közösség kezébe adják azt a döntést, hogy az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül melyik kerüljön vissza ősszel a boltok polcaira.

„A Pöttyös az igazi” hangzik a jól ismert szlogen, amit most már 1 millió Facebook-követő igazol vissza. A szinte „nemzeti ügynek” számító Túró Rudi csaknem fél évszázada csal mosolyt az emberek arcára az egyre bővülő termékcsaládba tartozó, friss túróból készülő finomságokkal. A Pöttyös, sikeres márkaként napi szinten folytat párbeszédet a rajongókkal. Az évek során két poszt is Európa legjobbja lett, az elmúlt másfél évben pedig Magyarország top három posztja között hétszer is szerepeltek.

A Pöttyös az 1 milliós szám elérését egy jelenleg már nem kapható íz visszahozásával szeretné megköszönni a rajongóknak, méghozzá úgy, hogy a döntést is rájuk bízza. A Facebookon közel egy hétig voksolhatnak a MEGGYES-MÁKOS, a CITROMOS-BODZÁS és a MÉZESKALÁCSOS Túró Rudira. A legtöbb szavazatot kapó terméket újra gyártani kezdik, ami várhatóan októberben kerül majd a boltokba!

A szavazás elindult, és szeptember 18-ig tart a Túró Rudi hivatalos Facebook-oldalán

A kérdés már csak az: Te melyiket választanád?

...és ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!