Csokoládés sajtkrém? Megkóstoltuk, isteni!

Először nekünk is felszaladt a szemöldökünk... Mit keres a Milka csoki a Philadelphia sajtkrémben?! De elég volt egyetlen falat, és már tudtuk, ez a házasság egy életre szóló ízélmény lehet!

Mit készítsek vacsorára?

Bizonyára te is nap mint nap felteszed ezt a kérdést. Egy hosszú nap után vacsorára legszívesebben egy sajtkrémes kenyeret kennénk a családtagjainknak, pedig alig több idő kell egy laktató, de gyors vacsora elkészítéséhez! Egy kis doboz Philadelphiában is hatalmas lehetőség rejlik! A mascarponéhoz hasonló ízű és állagú, enyhén sós sajtkrémet bátran használhatjuk kenegetők, krémek, levesek, tészták, csőben sült zöldségek és rakott egytálételek készítéséhez, sűrítéshez, sütéshez, főzéshez.... Sőt desszertek készítéséhez is ideális!

Íme, a Philadelphia! >>

{ GALÉRIA = 0,2,3,4,5,1 }

Eddig a klasszikus natúr, light, zöldfűszeres, illetve fetás-uborkás ízekben szerettük, de mostantól a csokiimádók is sajtkrémet habzsolhatnak! Hiszen a legendás Philadelphiába Milka csokoládét is „kevernek", de nem ám csak aromát, hanem igazi, hamisítatlan, krémes és édes, alpesi tejcsokoládét! Természetesen a csokis krémet sem csak kenyérre kenheted, hanem akár a kedvenc tiramisudat is felturbózhatod vele, de készíthetsz belőle fenséges mousse-t is. (x)

Készíts tiramisut! >>

Mennyei mousse-receptekért kattints ide! >>

Sajtkrémes recepteket itt találsz! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!