A Coca Cola hófehér, zsírfelszívódást segítő kólát dobott a piacra - de tényleg!

Rostos, zsírfelszívódást segítő kóla? Micsoda? Aha, már ilyen is van!

Ha unod, hogy mindenki betámad a zérókóla iránti rajongásoddal, mondván, az édesítőszer is egészségtelen, most rátromfolhatsz: itt az élelmi rosttal dúsított Coca Cola Plus - Japánban legalábbis már debütált.

Kalória- és cukormentes, és egy 470 ml-es üveg 5 gramm hozzáadott élelmi rosttal készül, így napi egy elvileg - megfelelő étkezés mellett - segíti a zsírfelszívódást, emellett normalizálja az étkezés utáni triglicerid-szintet.

Az új, hófehér üveges Coca Cola Plus Japánban indult útjára, mondván, itt hiperérzékeny a (főként 40 +-os elöregedő) társadalom az új ízekre, a magas minőségre és a tudatos táplálkozásra, így a rostbevitelre is.

Az ominózus Coca Cola Plus

Nyilván a dietetikusok is reflektáltak az újításra: természetesen legtöbbjük véleménye, hogy a rendszeres és kiegyensúlyozott étrend semmivel sem helyettesíthető, és rostfelvétel gyanánt leginkább a teljes őrlésű illetve alternatív, rostdús gabonákra, sok friss zöldség és gyümölcs fogyasztására buzdítanak rengeteg vízzel, kevesebb szénsavas üdítővel.

Ezeket olvastad már?

via GH

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!