Beindult a mémgyár a Toblerone-botrány miatt, jöjjenek a legjobb reakciók

Minden csak nézőpont kérdése - és így vannak ezzel Angliában a feldühödött Toblerone-rajongók is, akiknek leesett, hogy a csokik közti hézagokat akár ki is lehet használni!

Alig egy hete írtuk meg, hogy durván kiakadtak az ikonikus Toblerone-csoki rajongói Angliában, miután a cég egy váratlan lépéssel kétszeresére növelte a jellegzetes formájú csoki csúcsai közötti hézagokat: a 170 grammos szelet 150 grammosra, míg a 400 grammos 360 grammosra fogyott.

A gyártó Mondelez International szerint azért, mert különben kénytelenek lettek volna jelentősen emelni az árakat, de ők azt akarták, hogy továbbra is bárki, bármikor megengedhessen magának egy csík Tobleronét. Így a teljes csokimegvonás helyett a csokivölgyek növelése, és egy foghíjas piramissor mellett döntöttek.

A felháborodott, de kreatív elméjű Toblerone-kedvelők közül viszont többeknek is eszébe jutott, hogy mindennek megvan az előnye: az új kivitelű csokoládé remekül használható néhány dologra. És innen beindult a mémhenger,az őrjöngő tömegek alternatív felhasználási módok után néztek.

Nézd meg a legszórakoztatóbb Toblerone-mémeket!

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!