Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos balhé a lakásban - 11 fotó, ami igazolja, hogy nem vagyunk teljesen normálisak

Mindenkinek van valami becsípődése. A következő képek tanúsága szerint babos agymenésekre is adjuk néha a fejünket. Pontosabban ők. Nézzétek, tiszta őrültek!

Hány zizi netes gyűjtőoldal létezik, ami egy bizonyos témakör köré épül:

  • például a gyerekük első iskolai napját megörökítő képeket töltenek fel a felhasználók.

Ezt még meg is értjük, mert tényleg jópofa összehasonlítani a jókedvűen induló, majd mosott konyharuhaként hazavánszorgó gyerekek képét. Ez az előtte-utána amúgy is mindig bejön az embereknek.

  • A kutyás vagy macskás gazdik fotóáradatait elfogadjuk, mert mindenkinek a saját cicusa/ölebe a legkedvesebb, főleg ha pizzával pózol.
  • Ilyet viszont, amit most találtunk, még mi sem láttunk korábban. Ezen a platformon az a menő, ha minél izgalmasabb helyen fotózzák le kedvencüket:

a paradicsomos szószban úszkáló babot.
 

Kattints a képre a bolondbabos képekért!

Ne undorkodjatok, felesleges, a képeken nem ahhoz a falra “helyezett” borsóhoz hasonlatos, az útjáról visszaérkező babot látni, mindenhol tökéletes állagban szerepelnek a kis szemek.

Hogy ez pazarlás? Persze hogy az. Ezért joggal akadjatok is ki, mi is ezt tettük. Titkon azért reménykedünk, miután elkészültek a képek, – tisztelet a klotyós kivételnek – , még felhasználták a felhasználhatót.

…ez is érdekelhet még!

forrás: imgur.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!