Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy álom válik valóra, ha tényleg igaz, amit az Ikea tervez

A legtöbbször alig várom, hogy valamiért el kelljen menni az IKEA-ba, mert hát, ha már ott vagyok, muszáj húsgolyókat ennem. Szigorúan barnamártással és lekvárral! 

Én vagyok a legrosszabb vásárló – a kereskedők szerint meg persze a legjobb. Én vagyok az az impulzív típus, aki ha meglát valamit, muszáj megvennie, így általában az IKEA-s látogatásaim nem mindig sülnek el jól – ami a pénztárcámat illeti.

Mert hát mindig kell egy fűszertartó, az a gyertyatartó nélkülözhetetlen, és még új illatos gyertya is van hozzá, és nézzenek oda, a WC-kefe is akciós! Ha csak a kajáért megyünk ki, mert hát miért ne lehetne olyat tenni, akkor is érzem azt a furcsa késztetést, hogy körbenézzek. 

De hamarosan jön a megoldás!

Az IKEA ugyanis különálló éttermet tervez nyitni! Persze először nem nálunk, mielőtt beleélnénk magunkat.

A Fast Company jelentéséből ugyanis az derül ki, hogy az IKEA éttermeinek töretlen népszerűsége arra ösztönözte a vállalatot, hogy elgondolkozzon egyáltalán a különálló étterem ötletén. Az IKEA vásárlóinak 30%-a ugyanis pusztán a kajáért megy a boltokba – derül ki. 
 

Néhány klassz IKEA-recept a Nosalty-tól:

Gerd Diwald, az IKEA élelmiszer-osztályáért felelős vezetője elmondta:

„Az éhes vásárlókkal nem lehet üzletelni. Ha megetetjük őket, tovább maradnak, beszélnek a szerzeményeikről, és döntenek anélkül, hogy elhagynák az üzletet.”

Ez nálam határozottan bevált.

„Hiszek ebben a kezdeményezésben. Remélem, hogy néhány év múlva a vásárlók azt mondják majd, hogy az IKEA egy remek hely arra, hogy együnk – mellesleg pedig vesznek néhány bútort is.” 

- mondta Michael La Cour, az IKEA Food ügyvezető igazgatója.

Természetesen ez a törekvés még nagyon kezdeti fázisban van, és még semmi sincsen megerősítve. De mi nagyon drukkolunk! 

Frissítés!

Megkérdeztük a hazai IKEA vezetőségét is, hogy mit gondolnak a különálló étterem nyitásáról:

„Az IKEA koncepciójának egyik legmeghatározóbb eleme az étel és étkezés. Ennek megfelelően számos újítást vezettünk be már eddig is: éttermeink kínálata szezonálisan változik, új termékek is megtalálhatók a Svéd Finomságok boltjában. Fontos mérföldkő soroksári áruházunk a Svéd Kávézó, mely a már ismert éttermi és bisztró kínálat mellett ajánl új finomságokat, frissítőket. Jelenleg éppen új áruházunk nyitási munkálataira fókuszálunk és arra, hogy a tervezett nyitáskor vásárlóink elégedettek legyenek a bemutatott lakberendezési megoldásokkal és új éttermi kínálatunkkal. Így jelenleg nem tervezzük önálló étterem nyitását.”

...ez is érdekelhet! 

via: metro.co.uk

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Friedmann
Friedrich Antal / Friedmann Thu, 2017-04-20 18:37

egy apróság, minden félkészen, fagyasztva jön svédországból, szaktudás nélkül betanított munkásként is dolgozhatsz ott...

szvantovit
Orosz / szvantovit Thu, 2017-04-20 19:44

ha normális éttermeket nyitnának, akkor valószínű, hogy normális konyhájuk is lenne.