Egy ajkai lány csodás hímzett mézeskalácsaira figyelt fel a világ!

Ilyen csodálatos videót rég láttunk! Ráadásul magyar vonatkozású, gyönyörű, és imádja a fél világ! Ő Mézesmanna, nézzétek az alkotásait.

Valaki rátalált a neten, megosztotta, egy másik szintén megosztotta, és most már mindenki róla beszél - ő Mézesmanna, egy ajkai lány, aki úgy hímez (természetesen cukormázzal) magyaros mintát a mézeskalácsokra, hogy az állunk leesett! És a fél világ álla követte...

Mi a foodrepublicon találtunk rá, és saját FB-oldaláról kiderül, hogy Ő is tegnap érezhette meg az érdeklődés effajta rohamát - meghatódva írt bejegyzést arról, hogy követői száma meghaladta a 280ezret...és azóta sincs megállás. Egyébként workshopokat is tart, ha van kedved, akár kis is tanulhatod az ő csodás szakmáját!

Ezt láttad már?

Betört a kürtőskalács Amerikába, és fagyival a tetején hódít!

(forrás: foodrepublic)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek