8 szuper színes saláta az utolsó komor, téli hétköznapokra

Még néhány nap hátravan a télből, ez alatt az idő alatt is egyetek minél több zöldséget, mondjuk salátákban. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket, videós segítséggel.

1. Sültkukorica-saláta grillezett cukkinival

Ha unjátok a klasszikus majonézes kukoricasalátát, akkor itt egy szuper alternatíva.

A receptet itt találod.

2.Joghurtos-padlizsános csicseriborsó-saláta

Ez a saláta egyszerűen zseniális, amivel egy csipet marokkói ízvilágot tudunk csempészni a konyhánkba. Ráadásul a csicseriborsónak köszönhetően igazán laktató.

A receptet itt találod.

3.Csirkesaláta 2.- fogyisan

Még azelőtt elfogy, hogy észbe kapnál!

A receptet itt találod.

4.Párizsis saláta

Retró párizsisaláta uzsonnára vagy könnyű vacsinak.

A receptet itt találod.

5. Meleg céklasaláta rukkolával és márványsajttal

Céklás rukkalasaláta, ami önmagában, de akár köretként is szuper.

A receptet itt találod.

6.Orosz hússaláta egyszerűen

Rakd pirítósra, edd önmagában, az orosz hússaláta bárhogyan finom és laktató.

A receptet itt találod.

7.Görög-római joghurtos saláta

Egy igazi, tavaszhozó saláta római salátával, csirkével, medvehagymás görög joghurttal

A receptet itt találod.

8.Egyszerű sültpaprika-saláta

Önmagában is csodálatos vacsora egy kis kenyérrel, de grill ételek mellé is nagyon jól megy!

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek