8 módszer, amivel még ízletesebb párolt zöldséget készíthetsz

Ne főzd a zöldséget, csak párold, hogy megtartsa értékes ízanyagait. Ha még így sem lennél elégedett vele, akkor nézd végig az alábbi listát, hogyan turbózhatod fel!

Az egyik legegyszerűbb módja a friss vagy fagyasztott zöldségek elkészítésének, ha forrásban lévő víz felett megpároljuk őket. Ez a módszer gyors, könnyű, megmaradnak a zöldség értékes tápanyagai és az ízek. Ha figyelsz arra, hogy ne főzd túl, a szezonális zöldségek ugyanolyan jók lesznek párolva, mint frissen. Szerinted túl egyszerű kaja? Forgasd át vajon, és nézd ki innen a további turbózási ötleteket ahhoz, hogy még ízletesebben tálalhasd!

Nézd meg a 10 ízfokozó módszert párolt zöldségekhez:

Ezeket olvastad már?

forrás: thekitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek