8 fenséges csirkemelles fogás, ami után mind a tíz ujjad megnyalod

Bevalljuk, a csirkemell az egyik kedvenc alapanyagunk. Sokféleképp szeretjük, ez a receptvideóinkból is kiderül. Készítsétek el ti is valamelyiket!

1.Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

Ezzel az egyszerűen elkészíthető egytálétellel garantált a siker, hiszen a krémsajt isteni puhává varázsolja a csirkemellet, míg a spenót és a póréhagyma nagyszerű ízt ad neki.

A receptet itt találod.

2.Emeletes csirkemelltorta

Egyszerű, látványos és gyors, de ami a legjobb, hogy melegen és hidegen is isteni finom!

A receptet itt találod.

3.Nyár a télben csirke

Ezzel a szuper gyors, mediterrán ízvilágú serpenyős csirkével csempészhetsz egy kis nyarat a télbe.

A receptet itt találod.

4.Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

Mi ez ha nem a tökéletes ebéd? Rántott hús és köret egyben

A receptet itt találod.

5.15 perces gombás csirkemell

Szuper gyorsan elkészül, így jut időd másra is a főzésen kívül.

A receptet itt találod.

6.Egyszerű vajas csirke

A vajas csirke az egyik legnépszerűbb indiai fogás - otthon is elkészíthetitek, pofon egyszerű, krémes, laktató, és nagyon finom!

A receptet itt találod.

7.Sajtos-gombás rakott csirkemell

Laktató, gyors, melegítő étel, ősszel-télen különösen jól esik!

A receptet itt találod.

8.Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

A dubarry csirkemell attól olyan szenzációsan szaftos, hogy a besamel és az olvadt sajt nem engedi kiszáradni

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek