7 színes, cukros, mázas amerikai fánk

Lassan vége a farsangi időszaknak, ezzel együtt fánkszezonnak. Használjuk ki a maradék időt, süssünk cuki, színes, amerikai fánkokat!

  1. 1.

    Amerikai fánk - Donut

  2. 2.

    Mandulás-mazsolás fánk

  3. 3.

    Donut Giovanna konyhájából

  4. 4.

    Amerikai fánk Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  5. 5.

    Fánk 12. - cukormázas donuts

  6. 6.

    Csokis fánk Lizinka konyhájából

  7. 7.

    Fánk farsangra farkastól

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek