31 étel, amit októberben el kell készítened

Visszafordíthatatlanul megérkezett az ősz a maga szépségeivel és árnyoldalaival... Sertepertéljünk e hónapban is minél többet a konyhában, süssünk-főzzünk őszi finomságokat!

  1. 1.

    Zöldséges-tormás virslileves

  2. 2.

    Gombás krumplileves

  3. 3.

    Egészben sült karfiol

  4. 4.

    Sonkás-sajtos calzone

  5. 5.

    Nagyi kolbászos pogácsája

  6. 6.

    Sütőtökös frankfurti leves

  7. 7.

    Klasszikus töltött káposzta

  8. 8.

    Sütőtökös muffin

  9. 9.

    Rácsos almás pite ciderrel

  10. 10.

    Emeletes csirkemelltorta

  11. 11.

    Házi káposztás rétes

  12. 12.

    Körtés lepény

  13. 13.

    Klasszikus rakott krumpli

  14. 14.

    Birsalma pite

  15. 15.

    Körtés-morzsás süti

  16. 16.

    Céklatorta csokival

  17. 17.

    Pénztárcabarát paprikás krumpli

  18. 18.

    Zabpelyhes körtés süti Ausztráliából

  19. 19.

    Sütőtökös-mákos pite Judit69 konyhájából

  20. 20.

    Rakott savanyú káposzta

  21. 21.

    Tejfölös krumplileves kolbásszal

  22. 22.

    Szüreti kalács

  23. 23.

    Sütőtökkrémes csigák

  24. 24.

    Fügés-diós sütemény

  25. 25.

    Színes sonkás tésztasaláta

  26. 26.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  27. 27.

    Narancsos-kardamomos kuglóf

  28. 28.

    Sütőtökös muffin citromos tejföllel

  29. 29.

    Körtés morzsasüti forró karamellel

  30. 30.

    Szőlős - diós linzertorta

  31. 31.

    Kéksajtos kenyérpuding

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?