31 étel, amit márciusban el kell készítened

Márciusban a tavasz már hivatalosan is elkezdődik, így válogatásunkból nem maradnak ki a friss zöldek. Most egyszerűbb, puritán, de annál ízesebb recepteket választottunk.

  1. 1.

    Vasárnapi sült csirke

  2. 2.

    Tonhalas tésztasaláta

  3. 3.

    Mézes madeleine Flórától

  4. 4.

    Virslis-almás-majonézes saláta

  5. 5.

    Meleg quinoasaláta

  6. 6.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  7. 7.

    Joghurtos bögrés süti

  8. 8.

    Samoas cserkész sütik The Cake Factory-tól

  9. 9.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  10. 10.

    Diós nyalánkság

  11. 11.

    Sertéskaraj karamellizált hagymával

  12. 12.

    Madársaláta retekkel és francia kerti öntettel

  13. 13.

    Gyors túrós-gyümölcsös sütemény

  14. 14.

    Kelbimbósaláta

  15. 15.

    Sárgarépa-főzelék 1.

  16. 16.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  17. 17.

    Egyszerű paradicsomos káposzta

  18. 18.

    Mákos túrógombóc gyümölcsszósszal

  19. 19.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  20. 20.

    Kakaókrémes piskótatorta

  21. 21.

    Sárgarépás karfiolleves tejszínnel

  22. 22.

    A legegyszerűbb sajttorta fehércsokival

  23. 23.

    Rukkolás lencsesaláta fetasajttal

  24. 24.

    Avokádós-kakaós tekercs tej- és lisztmentesen

  25. 25.

    Sonkás tésztasaláta

  26. 26.

    Francia hagymaleves vajas pirítóssal

  27. 27.

    Olasz zöldségleves

  28. 28.

    Nutellás sajttorta sütés nélkül erdei gyümölcsökkel

  29. 29.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  30. 30.

    Kefires-kakaós kocka

  31. 31.

    Brownie

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek