31 étel, amit júliusban el kell készítened

Szerencsére júliusban bővelkedünk a szezonális alapanyagokban, így van mit a tejbe aprítanunk. A kánikulás időszakra való tekintettel hűsítő finomságokkal is készültünk.

  1. 1.

    Toszkán pite spenóttal és sült paradicsommal

  2. 2.

    Csirkés curry nyári zöldségekkel és basmati rizzsel

  3. 3.

    BBQ oldalas SPAR konyhájából

  4. 4.

    Zöldborsós marhahús vagy sertés

  5. 5.

    Saslik variációk

  6. 6.

    Őszibarackos jeges tea

  7. 7.

    Cukkini hajó

  8. 8.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  9. 9.

    Tonkababos-csokoládés pite málnával

  10. 10.

    Thai majdnem uborkasaláta

  11. 11.

    Dinnyepizza

  12. 12.

    Gyömbéres soba tofuval

  13. 13.

    Barackos gazpacho

  14. 14.

    Málnás limonádé

  15. 15.

    Joghurtos málnatorta

  16. 16.

    Görög gyümölcsleves

  17. 17.

    Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával

  18. 18.

    Szójás tésztasaláta csirkemellcsíkokkal

  19. 19.

    30 perces gyümölcsös táskák

  20. 20.

    Csirkesaláta üvegben

  21. 21.

    Tintahal és kagyló grillezve teriyaki szósszal

  22. 22.

    Citromos-joghurtos torta málnahabbal

  23. 23.

    Zing Street Burger

  24. 24.

    Lecsós pirított rizs

  25. 25.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  26. 26.

    Mákos-csokis-ribizlis kocka

  27. 27.

    Kókusztejes garnélaleves rizstésztával

  28. 28.

    Japán uborkasaláta

  29. 29.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  30. 30.

    Vegán málnahab

  31. 31.

    Kínai sült saláta köret

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek