31 étel, amit januárban el kell készítened

Az év első hónapjának nem túl nagy a szezonális kínálata. Sokáig elálló, jól tárolható zöldségekből, gyümölcsökből válogattunk, hiszen belőlük is finom fogásokat készíthetünk.

  1. 1.

    Újévi korhelyleves Kittitől

  2. 2.

    Porchetta diós pestóval

  3. 3.

    Gazdag almás tekercs

  4. 4.

    Frankfurti leves 3.

  5. 5.

    Krétai lencseleves

  6. 6.

    Fűszeres házi kolbász

  7. 7.

    Gyors marokkói csicseriborsó-leves

  8. 8.

    Almás sertésszűz

  9. 9.

    Almás pite - kis extrákkal

  10. 10.

    Sült kolbász tormás pürével és zsályás pórémártással

  11. 11.

    Mascarponés-diós rolád

  12. 12.

    Serpenyős burgonya véres hurkával

  13. 13.

    Céklás-keserűcsokoládés-süti

  14. 14.

    Sütőtökös-mákos pite Judit69 konyhájából

  15. 15.

    Diós almáspite 2.

  16. 16.

    Sült kolbász

  17. 17.

    Vörösborban párolt körte vaníliafagylalttal feladva

  18. 18.

    Almás süti orsoly konyhájából

  19. 19.

    Mákos fehér csokis gyümölcskenyér

  20. 20.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  21. 21.

    Mandulás-sütőtökös-csirkés kuszkusz

  22. 22.

    Körte takaróban

  23. 23.

    Szaftos rakott kel

  24. 24.

    Birsalmás kosárkák

  25. 25.

    Francia almás kocka

  26. 26.

    Habos fánk

  27. 27.

    Sütőtökös brownie

  28. 28.

    Rakott kel 6. - gombapörkölttel, vegetáriánus

  29. 29.

    Körtés galette fahéjjal

  30. 30.

    Balzsamecetes pácban érlelt kacsamell rizottó

  31. 31.

    Sütőtökös-csicseriborsós piláf

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek