30 étel, amit júniusban meg kell főznöd - csakis koranyári színes, szezonális alapanyagok!

Június - a szót is imádjuk! A nyár épphogy csak elkezdődött, csomó élmény vár ránk, messze az ősz, és jönnek a színes, szagos, csodás alapanyagok, zöldségek és gyümölcsök!

  1. 1.

    Cseresznyés clafoutis

  2. 2.

    Cobb saláta Dacota konyhájából

  3. 3.

    Kovászosuborka-krémleves

  4. 4.

    Majonézes padlizsánkrém (Padlizsánkrém 5.)

  5. 5.

    Eperfagyi 3 hozzávalóból

  6. 6.

    Lilahagymás paradicsomsaláta

  7. 7.

    Vaníliakrémes rebarbara szelet

  8. 8.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

  9. 9.

    Szirupos-darabos eperlekvár

  10. 10.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  11. 11.

    Epres képviselőfánk-torta mandulakrokanttal

  12. 12.

    Nápolyi tésztasaláta

  13. 13.

    Zöldbabfőzelék

  14. 14.

    Epres-tejfölös lepény

  15. 15.

    Zöldborsóleves grízgaluskával

  16. 16.

    Kemencében sült rozmaringos tarja

  17. 17.

    Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával

  18. 18.

    Ketchup házilag Kittitől

  19. 19.

    Nyári bableves (Bableves 6.)

  20. 20.

    Fagyasztott joghurttorta

  21. 21.

    Pásztorleves

  22. 22.

    Étcsokihabos feketeszeder torta

  23. 23.

    Cukkini bundában

  24. 24.

    Mediterrán saláta juhtúróval sonkával

  25. 25.

    Barackos gazpacho

  26. 26.

    Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával

  27. 27.

    Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal

  28. 28.

    Kapros-cukkinis túrós rétes

  29. 29.

    Barackos minitorta

  30. 30.

    Vargányás-sonkás tészta

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek